Welkom bij

de Fairtrade cadeauwinkel van Epe

Wereldwinkel Epe door Corona crisis tijdelijk gesloten

 

22 maart 2020

 

Wereldwinkel Epe is tijdelijk gesloten 

Wij brengen u bij deze op de hoogte van het feit dat we afgelopen week hebben besloten onze winkel voorlopig gesloten te houden. Dit is mede gebaseerd op het advies van de overheid om zo min mogelijk (sociale) contacten te hebben. Cadeaus worden hierdoor ook minder gekocht.
Het Corona virus dat nu heerst kan gevaarlijk zijn zowel voor bezoekers als voor onze medewerkers. Een aantal van onze medewerkers zit in de groep waarbij besmetting grotere gevolgen kan hebben. Wij zijn een door uitsluitend vrijwilligers gerunde winkel die minder afhankelijk is van de inkomsten, waardoor commerciële belangen de beslissing om de winkel te sluiten niet hebben beïnvloed.

Heropening na de crisis

Op dit moment zijn we natuurlijk allemaal onzeker over hoe lang dit kan gaan duren. Zodra wij en de overheid het veilig achten zullen we onze winkel uiteraard weer graag voor u openen. Via de nieuwsbrief en onze website zullen we dit kenbaar maken. We zullen u dan net als voorheen weer informeren over o.a. evenementen en aanbiedingen van Wereldwinkel Epe.

Blijf gezond!

Onze gezondheid is een groot goed en voor nu is dat even het allerbelangrijkste voor alle mensen.
Wij hopen dat u of uw familie en kennissen niet getroffen wordt door deze ernstige ziekte en dat wij elkaar weer snel mogen treffen in de winkel.

Bestuur en vrijwilligers Wereldwinkel Epe