Welkom bij

de Fairtrade cadeauwinkel van Epe

Wereldwinkel Epe schenkt chocolade aan de Passerel

Wereldwinkel Epe is door de Corona uitbraak tijdelijk gesloten. De voorraad aan paaschocolade van Tony Chocolonely kon daardoor niet meer verkocht worden.

Er is daarom een goed doel gezocht om de chocolade aan te schenken. De keuze is op de Passerel in Epe gevallen, zij ondersteunen mensen met een beperking, van jong tot oud, om hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Hier moeten medewerkers zich extra inzetten omdat de kwetsbare bewoners in quarantaine zijn. De bewoners kunnen ook niet meer gebruik maken van de dagvoorziening omdat die dicht is.

Dus wordt er veel creativiteit en inzet van de groepsleiding verwacht om de bewoners, die 24 uur per dag thuis zijn, te ondersteunen en af te leiden van deze rare tijd. De Wereldwinkel vindt dat ze de medewerkers op deze manier een steuntje in de rug kon geven.

Om de veiligheid van bewoners en medewerkers te waarborgen kon deze gift niet worden overhandigt maar werd de doos op de grond voor de voordeur gezet. De kleine attentie werd zeer gewaardeerd door de aanwezige medewerkers en bewoners